top of page
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_trap.jpg

Bekijk de kantoren en hospitality ruimtes die we eerder hebben ontworpen en laat je inspireren.

We zijn gespecialiseerd in kantoor en hospitality ontwerp en hebben ruime ervaring met zakelijke projecten van ontwerp tot realisatie. Hieronder zie je een selectie van ons werk. Onze ontwerpen zijn: functioneel, duurzaam, esthetisch en een eenheid. We leveren altijd maatwerk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden. 

the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Boardroom.jpg
A.S.F. Fischer

ONTWERP EN REALISATIE

A.S.F. Fischer is wereldwijde importeur, groothandel en leverancier van bevestigingsmaterialen. Bij het interieurontwerp voor hun boutique kantoor zijn de karakteristieke kenmerken van het pand zoveel mogelijk in tact gelaten.

Anker 1
Anker 2
Forbion

INTERIEUR DESIGN | UITBREIDING KANTOOR

Forbion, een investeerder in innovatieve startups in de gezondheidszorg, had behoefte aan uitbreiding van hun huidige kantoor. Om de huidige en nieuwe ruimte met elkaar te verbinden werd een interne trap geplaatst. Hoewel de twee verdiepingen elk hun eigen functie hebben, sluiten ze qua uitstraling naadloos op elkaar aan.

the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Entree.jpg
Anker 3
DSCF1471-©TITIA-HAHNE.jpg
Newday Offices

BOUTIQUE RESTAURANT

Voor het boutique restaurant van Newday Office Amsterdam is eerst gekeken naar de grote lijnen in de ruimte. Dit maakt een wereld van verschil voor de beleving en doorloop wat je in één oogopslag kunt zien. Zachte vormen, warme tinten, knusse nisjes en een fijne verlichting zorgen dat de ruimte gastvrij aanvoelt. Een plek die rust biedt om je werk te kunnen doen of relaxt een kop koffie te drinken.

Anker 4
De Tienden

INTERIEURONTWERP EN REALISATIE

De Tienden is een Tandartspraktijk in Zwijndrecht met een frisse en warme look & feel. 
De wachtruimte voelt als een lounge waar je prettig even plaats kunt nemen. Er is veel aandacht voor detail en groen elementen in het ontwerp meegenomen. 
De praktijk straalt rust uit en is weer eigentijds. En dat is precies wat ook het doel was. 

the Fresh Perspective_De Tienden_interieurontwerp27.jpg
Anker 5
the Fresh Perspective_Fyffes social space_interieurontwerp.jpg
Fyffes

TOTALE RENOVATIE & KANTOOR REVITALISATIE

Fyffes, een fruithandelsbedrijf, is gevestigd in een monumentaal kantoorpand naast de Citrusveiling in de Rotterdamse haven. The Fresh Perspective werd betrokken bij het ontwerp voordat het gebouw volledig gerevitaliseerd werd. Daardoor konden we invloed uitoefenen op het behoud van karakteristieke elementen.

The Garage

INTERIEURINRICHTING OP MAAT

Digitaal ontwerpbureau Garage is gevestigd in een boutique office in het slimme Edge Olympic Building in Amsterdam. Garage vroeg ons een ​​omgeving te creëren waar ze klanten kunnen verwelkomen en een thuisbasis kunnen creëren ,die past bij hun identiteit.  Het ontwerp is ontwikkeld met veel respect voor het milieu en bevat veel gerecyclede meubels en duurzame materialen.

the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp.jpg
Anker 6
Anker 7
the Fresh Perspective_Deloitte Digital_interieurontwerp.jpg
Deloitte Digital

DESIGN AND BUILD | TURNKEY

Duurzaamheid, innovatie en co-creatie waren drie van de belangrijkste pijlers van dit project voor Deloitte. Samen met het projectteam hebben we naar de toekomstvisie gekeken, de wensen en ambities bepaald en waar mogelijk in het design doorgetrokken. Het resultaat lijkt in niets op een ‘gewoon’ kantoor en dat was ook precies de bedoeling.

bottom of page