the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp.jpg
Garage

AMSTERDAM | 450M2 | BOUTIQUE OFFICE

Garage is een digitaal ontwerpbureau gespecialiseerd in het creëren van klantoplossingen, diensten en ervaringen om de energietransitie vorm te geven. Opdrachtgevers zijn Innogy, UN Environment, Energiedirect en Essent.

Garage is gevestigd in een boutique office in het slimme Edge Olympic Building in Amsterdam. The Edge Olympic is een inspirerende omgeving met co-working ruimtes, studio's en een groot open ecosysteem die interactie stimuleert. Het gebouw is gerevitaliseerd en zowel BREAAM als WELL gecertificeerd.

Garage vroeg ons een ​​omgeving te creëren waar ze klanten kunnen verwelkomen en een thuisbasis kunnen creëren ,die past bij hun identiteit. Het ontwerp is ontwikkeld met veel respect voor het milieu en bevat veel groene rustgevende kleuren, planten, gerecyclede meubels en duurzame materialen. De open werkruimte is opgedeeld in twee ruimtes. Het ene gebied met bureaus om te focussen en te ontwikkelen, het andere gebied met veel ruimte om te co-creëren, scrummen en de mogelijkheden om te brainstormen over innovatieve ideeën. Het meubilair is  speciaal op maat ontworpen zoals een gereedschapskist met een hoge werktafel om perfect aan te sluiten bij de werkstrategie van Garage.

the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_trap bovenlicht.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_stoelen.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_beplanting.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_whiteboard maatwerk.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_roze stoelen_vergaderruimte.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_wachtruimte.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_social space lange bank.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_open werkomgeving.jpg
the Fresh Perspective_Garage_social space_interieurontwerp_roze stoelen.jpg
the Fresh Perspective_Garage_interieurontwerp.jpg