top of page
partoon_achtergrond.png
MichouvanGennip-jan2024-28.jpg
Let's get in touch

Een Fresh interieur is een plek waar je je welkom voelt. Een gevoel van comfort ervaart. Gefocust kunt werken. Of juist een boost aan creativiteit krijgt. Waar het echt om gaat, is een ruimte laten werken.

Voor jou. Je medewerkers. En gasten.


the Fresh Perspective helpt je bij het transformeren van jouw kantoor of hospitality concept naar zoveel meer. 

Ontdek welke impact jouw interieur kan maken en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

partoon_transparent.png
Zullen we kennis maken? 

Michou van Gennip

Interieurarchitect van inspirerende kantoren

 

+31645140472

michou@freshperspective.nl

Echbronk 3

4847AN  Teteringen

Vraag meteen een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Klik hieronder op de link om direct een afspraak in mijn kalender in te plannen.

Veelgestelde vragen
 • Kan ik je ook benaderen voor particulieren projecten?
  Ondanks een grote liefde voor mooie huizen ligt mijn passie bij zakelijke projecten.
 • Wat zijn de kosten voor een interieurarchitect?
  Naar aanleiding van een vrijblijvend kennismakingsgesprek stel ik een offerte op om de kosten inzichtelijk te maken op voorhand, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Ik krijg kortingen bij leveranciers en het interieurontwerp verdient zich terug in groei en winst van je business. De investering verdien je dus eenvoudig terug omdat het je zelf veel minder tijd en investering in de verkeerde keuzes kost.
 • Ik twijfel tussen het zoeken naar nieuwe huisvesting of een herinrichting van het huidige kantoor, kan jij hier ons in helpen?
  Ja, ik kan je heel goed helpen in het proces voor de keuze van óf nieuwe huisvesting óf het herinrichten van jullie huidige kantoor. Ik heb bijna 10 jaar ervaring in het inrichten van kantoren, vanaf casco tot aan het laatste vaasje op tafel of een volledige herinrichting van een kantoor. Ik kijk goed naar de wensen en ambities en wat uiteindelijk het beste resultaat op gaat leveren. Ik begeleid jullie in dit proces en dit onderbouw ik doormiddel van indelingsplannen en het laten zien wat de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden zijn in beide gevallen zodat de keuze uiteindelijk eenvoudig te maken is voor jullie.
 • Wanneer betrek ik een interieurarchitect bij mijn zakelijke project?
  Ik word graag zo vroeg mogelijk bij het project betrokken. Ik kan namelijk ook helpen in de keuze van het pand of doormiddel van een adviesgesprek inzicht geven in de richtlijnen voor een nieuw interieurontwerp.
 • Kan ik je ook benaderen voor een restaurant, winkel, Tandartspraktijk of Hotel?
  Heel graag! Ik ontwerp gastvrije en inspirerende ruimtes en dit zijn zeker niet allemaal kantoren. Ik kijk graag mee naar jouw bedrijfsruimte, restaurant, praktijk of Hotel om hier ook een super mooi interieur voor te ontwerpen.
bottom of page