the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Entree
Forbion

NAARDEN | 1500M2 | BOUTIQUE OFFICE

Forbion, een investeerder in innovatieve startups in de gezondheidszorg, had behoefte aan uitbreiding van hun huidige kantoor. Forbion was oorspronkelijk gevestigd op de tweede verdieping van een verzamelkantoor met een oppervlakte van circa 500 m2. Vanwege de groei van het bedrijf werd hier de eerste verdieping aan toegevoegd met nog eens 500 m2.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de juiste routing door het kantoor. Om beide ruimtes met elkaar te verbinden werd een interne trap geplaatst.

Op de eerste verdieping is een sfeervolle, multifunctionele inrichting gerealiseerd, bedoeld voor vergaderen, flexibel werken en bezoekers ontvangen. De eerste verdieping heeft een gastvrije, informele wachtruimte in het hart van de vergaderruimtes. En er is een open sociale ruimte met een bar-element.

De tweede verdieping is ingericht als werk- en concentratieomgeving. De elegante binnentrap is mede door de centrale ligging, een eyecatcher. Bovendien zorgt dit element voor een open en transparante verbinding. Hoewel de twee verdiepingen elk hun eigen functie hebben, sluiten ze qua uitstraling naadloos op elkaar aan. Het kantoorinterieur heeft een tijdloos, licht en warm design. Dit ontwerp is mede ontworpen, beheerd en gerealiseerd door DZAP.

the Fresh Perspective_Forbion huiskamer_interieurontwerp.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Boardroom02
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Boardroom 03
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_trap
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Pantry
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_trap02
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_social space02
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Social space 03
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Bar maatwerk
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Garderobe maatwerk kast