top of page
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Boardroom.jpg
A.S.F. Fischer

LELYSTAD | 800M2 | BOUTIQUE OFFICE

A.S.F. Fischer is een van de oudste bedrijven van Lelystad. In ruim 50 jaar tijd groeide de schroevenfabriek uit tot wereldwijde importeur, groothandel en leverancier van bevestigingsmaterialen. Het interieurontwerp voor het boutique kantoor is gemaakt in samenwerking met Ab Oosterhof.

We hebben het oorspronkelijke karakter van het pand zoveel mogelijk zichtbaar gelaten. De identiteit werd gevangen in details als zichtbare moeren in het maatwerk. De producten van A.S.F. Fischer gaven ons ook inspiratie voor het custom geprint tapijt en de geprinte stoffering. De zeshoekige hexagon vorm van een bout werd gecombineerd met het patroon van krassen op een stalen plaat in een grafisch geheel voor de tapijtvloer in blauw, grijs en groen tinten.

Het magazijn is zichtbaar vanuit de kantoren door een glazen gevel en wordt benadrukt door de 'straat' die aan de gangzijde. Deze 'straat' wordt geaccentueerd in de lengte door het verlichte maatwerk meubel. In het maatwerk meubel zijn onder andere repro en opberg functies weggewerkt. Je kunt plaats nemen om over het magazijn uit te kijken. Door de open vakken, gevuld met dierbare items vertelt het meubel meteen het verhaal en de rijke historie van het familiebedrijf.

the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Boardroom2.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Magazijn aanzicht.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Entree maatwerk.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Straat maatwerk01.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Kantoorkamer01.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Glaswanden.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Kantoorkamer02.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Social space01.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Social space lange bar aan het raam.jp
bottom of page