the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Entree
Valtech

AMSTERDAM | 1000M2 | BOUTIQUE OFFICE

Digitaal marketingbureau Valtech verhuisde naar een nieuw kantoor aan de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. De Kauwgomballenfabriek ligt op een goed bereikbare plek en is een smeltkroes van allerlei creatieve bedrijven. Geïnspireerd door het industriële karakter van de Kauwgomballenfabriek is op de 2e verdieping een gedurfd kantoorinterieur gerealiseerd. Een interieurontwerp dat het werken in verschillende projectteams ondersteunt.

De opdracht was een mooie uitdaging; realiseer één kantoor in twee gebouwen. Gebouw 1 is een stuk moderne architectuur,  met veel schuine lijnen en geheel van glas. Gebouw 2 een fabriekshal met industriële elementen en een authentiek balken plafond.
Hoe zijn deze twee panden gecombineerd heb tot één kantoor? Door zichtlijnen te trekken, een kenmerkend blauw Valtech looppad te maken en de schuine lijnen van gebouw 1, het Atrium, te verwerken in de fabriekshal.

Het Atrium vormt een echte blikvanger en verbindend element. Dit bouwkundig element is gebouwd in 2018 en bestaat uit een stalen frame met glas. Het vormt de verbinding tussen twee gebouwen. De schuine lijnen van het atrium zijn verwerkt in het interieur van de kantoorruimte om een ​​volledige beleving te creëren. Het is een perfecte plek die dienst doet als wachtruimte, stand-up locatie of om informeel te vergaderen.

Dit kantoorinterieur heeft een duidelijke identiteit en branding, zoals alle karakteristieke kantoren van Valtech. Het eindresultaat is eigentijds en écht Valtech, met de gewaagde gele kolommen en sfeervolle materialen. Door de dakramen en de vele ramen is er veel daglicht. Door strategische plaatsing van gesloten elementen, zoals vergaderruimtes heeft de open kantoorinrichting een intiem klimaat en een goede akoestiek. De gastvrije sociale ruimte is een verlengstuk van het Atrium om klanten te ontmoeten en uit te nodigen. Je betreedt het kantoor via de disco-spiegelbol-lift van Q-music. Zo kom je in een energieke vibe op de werkplek aan. Dit ontwerp is mede ontworpen, beheerd en gerealiseerd door DZAP.

the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Social space
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Boardroom
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Open werkplekken
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Repro printer
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Vergaderruimte
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Coupé zitjes
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Atrium entree
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Huiskamer
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_vergaderruimte
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Focus booths