top of page

Bedankt voor het downloaden van mijn gratis E-magazine

Je ontvangt het E-magazine binnen 5 minuten in je inbox. Of klik hieronder om meteen naar het E-magazine te gaan.

New Product Mockup Now Available Marketing Promotion Instagram Post (6).png

Let op: Check je spambox als je niks hebt ontvangen of voeg mijn emailadres toe aan je contacten om mails goed te ontvangen. (michou@freshperspective.nl)

Maar voordat je in het E-magazine duikt wil ik nog een waardevolle tip met je delen. Investeren in een kantoorinrichting is namelijk niet iets wat je elke dag doet, er komt heel wat bij kijken. Er is dan ook veel mogelijk en je wilt graag snel op weg geholpen worden. Geen ellenlange gesprekken maar duidelijke handvatten. Je tijd is immers schaars. 

 

In een vrijblijvend adviesgesprek help ik je graag op weg en aan het eind van het gesprek heb je een helder plan van aanpak zodat je weet waar er kansen liggen. 

the Fresh Perspective_Forbion keuken_interieurontwerp.webp
Adviesgesprek interieur

Wil je het potentieel van de huidige ruimte beter benutten? Is er een cultuurswitch binnen het bedrijf en sluit het interieur niet meer aan? Of huur je een nieuw pand en weet je niet waar te beginnen? 

Er is ontzettend veel mogelijk en ik kan je snel op weg helpen met mijn expertise in kantoorinrichting in een vrijblijvend adviesgesprek van 1 uur, online of bij jullie op locatie.

 

We bekijken de huidige situatie en het eindresultaat waar we naar toe willen. Aan het eind van het gesprek heb je een duidelijk plan van aanpak en minstens twee gouden tips gekregen.

 

Deze gouden tips kan je ofwel direct toepassen of je weet welke acties je kunt uitzetten. Het resultaat van deze gouden tips stimuleren meer werkplezier voor je medewerkers en een fijnere sfeer voor je klanten wat weer zorgt voor een hogere productiviteit en meer loyaliteit. 

De investering hiervoor is €100,- excl btw. 

Wat het adviesgesprek je oplevert

✓  Inzicht waar er kansen liggen specifiek voor jullie situatie

Zodat je ofwel jullie huidige kantoorinrichting hiermee kunnen aanpassen ofwel de afweging kan maken om het te vernieuwen.

✓  Je krijgt een duidelijk plan van aanpak

Met een plan van aanpak weet je welke stappen je kunt zetten naar een kantoorinrichting die weer past bij wat jullie als bedrijf willen uitdragen.

✓  Je krijgt minstens twee gouden tips

Deze gouden tips geven je nieuwe inzichten in jullie werkomgeving, je kunt deze tips ofwel direct toepassen of je weet welke acties je kunt uitzetten. Je zult hierdoor merken dat het werkgeluk zal toe nemen en je kantoor veel meer jullie visie uitdraagt. Dit wordt enorm gewaardeerd door jullie klanten en zal zich uitbetalen in meer vertrouwen en meer winst. 

Klik op onderstaande knop om direct een adviesgesprek in te plannen. Het lijkt mij leuk om elkaar binnenkort te spreken. 

MichouvanGennip-jan2024-26.jpg
Client reviews

O1

Michou is een betrokken en nauwkeurige architect met passie voor het vak

ROOS LOUWERS | VALTECH

Roos Louwers.jpeg

O2

Michou viel meteen in de smaak door haar directe aanpak

HANS JONKMAN | POWERHOUSE

Hans Jonkman.jpeg

O3

Dat zouden wij als IT’ers nooit bedacht hebben

RICHARD VAN DER MEEL | TRUE PEOPLE

Richard van der Meel.jpeg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_planten_edited_edited.jpg
Captured by Lot-32.webp
Over Michou

Ik ben de oprichter en eigenaar van the Fresh Perspective (2017). Als interieurarchitect ben ik gespecialiseerd in hospitality en zakelijke interieur projecten. Het is mijn missie om ruimtes om te vormen naar mooie, functionele en inspirerende omgevingen.

Vaak wordt gedacht dat interieurontwerp vooral om esthetiek draait: kleuren, materialen, texturen, meubels. Uiteraard zijn dit belangrijke elementen, maar een functioneel ontwerp is – zeker in de corporate en hospitality branche - essentieel.

Vorm en functie gaan hand in hand. Een efficiënte indeling, goede samenhang, een interieur waar alles klopt. Van het moment dat je de drempel over stapt tot elk laatste detail. Zo ontstaat een ruimte waar je graag bent, mensen ontvangt en als merk trots op bent.

Het moederschap heeft als designer voor een compleet nieuw perspectief gezorgd. Mijn dochter en zoon laten me zien hoe je steeds weer verrassende dingen ontdekt en je kunt blijven verwonderen. Hun open blik en creativiteit helpt me om mijn werk steeds weer vanuit andere hoeken te bekijken.

 

Client reviews

O4

Michou is als persoon plezierig om mee samen te werken en heeft verfrissende ideeën.
 

PARSIA TAYEBI  | THE GARAGE

Parsia.jpeg

Super professioneel en binnen de gestelde planning’ is de zin die in me opkomt als ik aan Michou denk.

 

Ik heb het genoegen gehad met Michou samengewerkt te hebben aan het interieurproject van ons kantoor in Amsterdam.

 

Michou heeft de juiste balans gevonden in de uitstraling van ons kantoor en een goed gevoel voor stijl en sfeer voor de ruimte.

 

Het paste perfect bij het Edge Olympic Building.

De maatwerk meubels voor ons kantoor zijn van dermate hoge kwaliteit en oog voor detail, dat ik Michou adviseerde om het als een op zichzelf staand product voor haar interieurlabel te produceren.

 

Michou is als persoon plezierig om mee samen te werken, heeft verfrissende ideeën en weet een lege ruimte om te toveren tot een karaktervol en functioneel kantoor. Ik zou Michou ten zeerste aanbevelen.

O5

Michou gaf gelijk helder inzicht over wat er met bepaalde oppervlaktes mogelijk was
 

PUCK STERRENBURG | FONTEM VENTURES

Puck Sterrenburg.jpeg

Ik heb met Michou samen gewerkt tijdens de verhuizing van mijn toenmalige organisatie. Vanaf de eerste rondleiding door lege casco gebouwen was Michou aanwezig en gaf ze gelijk helder inzicht over wat er met bepaalde oppervlaktes mogelijk was. Mede dankzij haar eerste schetsen hebben wij voor een locatie gekozen welke niet direct voor de hand lag. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een prachtig ontwerp, modern en toch huiselijk.

 

De communicatie met Michou is altijd prettig verlopen en tot op het moment van oplevering is ze bij ons project betrokken gebleven omdat wij er ook voor gekozen hadden Michou ook te vragen de styling voor haar rekening te nemen.

Onze medewerkers waren positief verrast door het prachtige nieuwe kantoor dat door Michou en haar collega's voor ons gerealiseerd is. Ik ben inmiddels niet meer werkzaam voor die organisatie, maar ben nog steeds heel trots op het prachtige kantoor dat we daar hebben mogen ontwikkelen.  Graag zou ik in de toekomst weer met Michou samenwerken.

O6

Er lag een grote uitdaging qua indeling, we zijn er met de hulp van Michou goed uitgekomen

MARIEKE VAN ELK | TONY CHOCOLONELY

Marieke van Elk.jpeg

Er lag een grote uitdaging omdat wij vaak ruimtes uitkiezen die zó lastig zijn als Tony Chocolonely, maar dat we er met de hulp van Michou super goed uit zijn gekomen.

 

Michou is met een prettig te lezen en goed bruikbare tekening gekomen, waardoor wij de ruimte efficiënt hebben kunnen indelen en echt de potentie hebben kunnen benutten.

Het was een droom van ons dat de ruimte een fijne sfeer zou hebben, écht Tony Chocolonely en professionaliteit uit straalt. Dit is gelukt.

Michou is een plezierig persoon om mee samen te werken en een nauwkeurig en professioneel interieurarchitect. Ik werk graag vaker met Michou samen. 

Overtuigd van mijn werk?

Laten we binnenkort verder praten over jouw situatie en waar ik je verder mee kan helpen. Klik op de link hieronder om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen in mijn kalender. 

the Fresh Perspective_Newday Arnhem_interieurontwerp.webp
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Entree.webp
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_scrumboard.webp
the Fresh Perspective_Fyffes treincoupe_interieurontwerp.webp
Past studio clients includes
bottom of page