top of page
Zakelijk interieurontwerp

Wil je het bestaande interieur van je werkplek restylen of de nieuwe omgeving een uitstraling geven die beter aansluit op je doelgroep? (Ver)bouwen is een omvangrijk proces, the Fresh Perspective begeleidt je van het eerste concept tot het eindresultaat.

the Fresh Perspective_Michou van Gennip_ASF Fischer_Boardroom

As we evolve our workspace should too

We create spaces that reflect who you are

Samenwerken: dit kun je verwachten

Een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij de identiteit en cultuur van je bedrijf, zodat jij volledig kunt focussen op je core business.

Fijne en open communicatie, heldere afspraken en een duidelijke planning vooraf, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je kunt erop vertrouwen dat je project op tijd en binnen budget wordt afgerond.

Begeleiding op alle onderdelen van het traject. Van het vinden van een geschikt pand tot het schilderij aan de wand. We bepalen samen het einddoel en werken daar naar toe. 

the Fresh Perspective_Forbion keuken_interieurontwerp.jpg
Workshop: a fresh start

Idealiter begint elke nieuwe samenwerking met een creatieve sessie. In de beginfase achterhalen we de cultuur van je bedrijf, welke doelstellingen er zijn en wat het uiteindelijke doel is van het nieuwe interieur. Daarna bundelen we alle wensen en behoeften. Dit vormt het uitgangspunt waar we tijdens het ontwerpproces  op terug kunnen vallen. Bovendien is het een check om te zien of we het interieurontwerp precies bereikt hebben wat we voor ogen hadden.

De workshop is ook los boekbaar en bijvoorbeeld een fijne start wanneer je je nog in de oriënterende fase bevindt, of een breder draagvlak wilt creëren binnen het bedrijf. Op een speelse manier halen we de belangrijkste punten en drijfveren voor de nieuwe omgeving naar boven. Zijn de uitgangspunten al helder of gaat het om een kleiner bedrijf? Dan kan deze workshop worden overgeslagen.

Anker 1
Duurzaamheid zakelijk interieurontwerp

Duurzaam interieurontwerp is geen add-on, maar de nieuwe standaard. We denken graag met je mee hoe je jouw corporate of hospitality ruimte op duurzame manier vormgeeft, zonder concessies te doen qua stijl. Denk bijvoorbeeld aan het recyclen van bestaande meubels, het gebruik van lokale producten om transport te beperken en het toepassen van natuurlijke materialen zoals wol, bamboe, gerecycled glas, steen en FSC-gecertificeerd hout. 

Tijdens een duurzaamheidsconsult kijken we naar de mogelijkheden voor een milieuvriendelijke en energiezuinige inrichting van je bedrijf. Dit vormt een onderdeel van het complete ontwerptraject, maar kan ook los geboekt worden.

Als interieurarchitect ben ik gespecialiseerd in BREEAM. BREEAM staat voor ‘Building Research Establishment Environmental Assessment Method’. Deze methodiek zorgt dat gebouwen voldoen aan de regelgeving wat betreft duurzaam bouwen, renoveren en ontwerpen.

Ook ben ik in opleiding om WELL Accredited Professional (WELL AP) te worden. De Amerikaanse standaard WELL Building Standard richt zich op gebouwkenmerken die van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van mensen. Zoals lucht, water, voeding, licht, vitaliteit, comfort en geest.

LOGO_BREEAM_-verfgroen-graphenstone.png
wellap-gray.png
the Fresh Perspective_Newday Arnhem maatwerk_interieurontwerp.jpg
Anker 2
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_portret tekenen.jpg
Ontwerp traject

the Fresh Perspective helpt van A tot Z met zakelijk interieur ontwerp, een efficiënte indeling, het juiste meubilair, vloeren en afwerkingen tot aan de aansluiting met buiten.

​We ontzorgen, maken het proces behapbaar en helpen in alle keuzes, zodat het echt een geheel gaat vormen, een comfortabele plek zodat jij je kunt richten op het bouwen van je business

Anker 3
DSCF0781_©TITIA_HAHNE.jpg
Onze Expertise

Vanuit the Fresh Perspective bieden we een frisse kijk met een interior design aanpak op maat.


Mensen hebben de inherente behoefte om in contact te staan met de natuur. Biophilic design gebruikt de natuur als grootste inspiratiebron om een ​​omgeving te creëren die ons welzijn bevordert. Studies hebben aangetoond dat simpelweg in de buurt van de natuur zijn, al een beter gevoel geeft.

Die positieve effecten ervaren we zelf ook. In de buitenlucht kom je tot rust, laad je op en gaat de inspiratie stromen. Daardoor weten we hoe essentieel het is om die connectie met buiten te benadrukken.
 

Als interieur architectenbureau creëren we interieurs die in verbinding staan met de natuur. Het gebruik van planten, veel daglicht, voldoende frisse lucht en mooie materialen, meubels en kleuren die mensen laten verwonderen en de wereld een stukje mooier maken.

Daarbij zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van boutique offices en hotels. Een boutique hotel of kantoor is intiem en stijlvol ingericht, meestal gelegen op een trendy locatie.

 

Kenmerkend voor de boutique style is het uitgesproken karakter, intentioneel ontworpen met veel aandacht voor details, comfort en een persoonlijke touch. Kamers zijn vaak individueel ingericht, maar vormen van de entree tot de gemeenschappelijke ruimtes toch één geheel. 


Een zorgvuldig afgestemd interieur design heeft een positief effect op de gezondheid, productiviteit, winstgevendheid, betrokkenheid, het stresslevel en zelfs het geluksgevoel van de gebruikers.

 

Het is tijd voor een andere kijk op ruimte.

Het is tijd voor the Fresh Perspective.

Onze Werkwijze

O1

Imagine

RESEARCH | STRATEGY | AMBITION

Pablo Picasso zei ooit: ‘Alles wat je je kunt voorstellen is echt’. Wat is de ambitie als alles kan en mag?

We verleggen de grenzen van wat je in de ruimte kunt bereiken.

 

Creativiteit gaat over het gebruiken van onze verbeeldingskracht om iets nieuws in de wereld te brengen.

 

Voor elk project gaan we uit van het ultiem haalbare om alle wensen en behoeften op elkaar aan te laten sluiten. We bepalen het uiteindelijke doel, het concept en de strategie.

O2

Design

CO-CREATION | DEVELOP | PRESENT

Tijdens het ontwerp werken we van groot naar klein. Dat houdt in dat ik ontwerp met het einddoel in gedachten.

Samen met jou bepalen we waar de focus op moet liggen en in iedere fase adviseer ik bij het maken van keuzes qua indeling, meubilair, materialen en kleuren.

Ook de technische aspecten en aansluiting met buiten nemen we mee om tot het perfecte plan te komen wat 100% past bij het beeld wat we voor ogen hebben.

O3

Create

PLAN | REALIZE | AFTERCARE

Wanneer alle ontwerp keuzes gemaakt zijn, leveren we de werk-tekeningen, zodat de uitvoerende partijen hier direct mee aan de slag kunnen.
 

Waar nodig adviseren en denken we van start tot finish mee over alle keuzes. Samen zorgen we dat het ontwerp klopt met het eindresultaat, zoals we in de eerste ‘Imagine’ fase hebben uitgestippeld. Zo heeft het nieuwe interieur straks een maximale impact op medewerkers, gasten en het succes van je bedrijf.

Client review
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_Entree

Michou is een betrokken en nauwkeurige architect met passie voor het vak

“Michou is een fijne interieurarchitect om mee samen te werken. Ze leeft zich echt in in de wereld van haar klant. Ik vond het ook prettig dat Michou bij de realisatiefase nauw betrokken was. Zo kon ze snel inspringen op vragen zodat de planning gewaarborgd bleef. ”

ROOS LOUWERS

VALTECH

Benieuwd naar ons werk

Bekijk hoe we kantoren en hospitality ruimtes opnieuw hebben vormgegeven

en hebben omgetoverd tot inspirerende, creatieve werkplekken.

the Fresh Perspective_Newday Arnhem_interieurontwerp.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Entree
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_vergaderruimte
the Fresh Perspective_Fyffes treincoupe_interieurontwerp.jpg
Past studio clients includes
bottom of page