top of page
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_portret tekenen.webp

Je wilt graag een kantoorinrichting die jullie visie uitstraalt én moeiteloos klanten en werknemers aan jullie verbind

De werkomgeving is de laatste jaren enorm veranderd, veel werkzaamheden zijn digitaal geworden en er wordt meer thuis gewerkt.

 

Het kantoor is hierin nog steeds de spil voor een goede samenwerking, het bouwen aan de bedrijfscultuur en aantrekken van gekwalificeerde medewerkers. Een goede kantoorinrichting beïnvloed het werkgeluk, is bepalend voor efficiënte werkprocessen en kan enorm helpen in het klantcontact. 

Wil jij hierin gaan profiteren van de voordelen van een goed interieur waar je met trots je klanten kunt ontvangen en werknemers weer graag naar kantoor komen? Dan is het maatwerk traject iets voor jou. 

 

 In een gratis kennismakingsgesprek van 1 uur, bij jullie op locatie bespreken we jullie wensen en welk einddoel jullie voor ogen hebben, zodat we hier een duidelijk plan voor kunnen maken.

Interieurtraject op maat

the Fresh Perspective helpt van A tot Z met zakelijk interieur ontwerp, een efficiënte indeling, het juiste meubilair, vloeren en afwerkingen tot aan de aansluiting met buiten.

​Ik ontzorg, maak het proces behapbaar en help in alle keuzes, zodat het echt een geheel gaat vormen en een comfortabele plek zodat jij je kunt richten op het bouwen van je business.

Het ontwerpproces begint vaak vanuit een concept of merkidentiteit. Een sterk concept is het uitgangspunt om een bijzonder interieur neer te zetten, dat aansluit bij de organisatiecultuur en uitstraling naar je klanten. In een ontwerpproces doorlopen we 9 fases:

✓  Kennismaking

✓  Workshop

✓  Definitie fase

✓  Schetsontwerp (SO)

✓  Voorlopig ontwerp (VO)

✓  Definitief ontwerp (DO)

✓  Werktekeningen + voorbereiding (WT)

✓  Realisatie

✓  Nazorg

the Fresh Perspective_Fyffes treincoupe_interieurontwerp.webp
1mbMichou van Gennip X Brand Portraits 1mb-40.webp

Wat het maatwerk traject je oplevert

Door het interieur op één lijn te brengen met waar je als bedrijf voor staat, verstevig je de persoonlijkheid van jouw organisatie. En straal je op een visuele, krachtige manier uit waar jij voor staat.

Mensen voelen zich gewaardeerd, gerespecteerd en verbonden met de organisatie. Dat begint bij het interieur en vloeit vervolgens door in: 

 Meer loyaliteit

Zowel klanten als medewerkers voelen zich meer verbonden met jou als bedrijf en dit uit zich in langer durende werkrelaties waardoor je minder hoeft te investeren in het aantrekken en inwerken van nieuw talent en het acquireren naar nieuwe klanten.

✓  Meer vertrouwen

Als je kantoorinrichting precies uitstraalt waar jullie voor staan geeft dit een vertrouwt en geloofwaardig signaal af. Hierdoor trek je makkelijker gekwalificeerd personeel aan en helpt dit enorm met het overtuigen van je klanten. 

✓  Hogere efficiëntie

De werkomgeving nodigt de medewerkers uit tot gefocust kunnen werken wanneer de taken daarom vragen of men kan juist die samenwerking opzoeken. Hierdoor behaal je sneller je bedrijfsdoelen en verzetten medewerkers meer werk. 

✓  Meer klanten

Je kantoor is je visitekaartje en hierin kun je jullie klanten letterlijk mee nemen in jullie klantreis. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en dat doet een ruimte ook. Met de visuele uitstraling van jullie kantoorinrichting trek je klanten aan als een magneet.

 Meer winst

Onze omgeving heeft een enorme impact op de manier waarop we ons gedragen en voelen. Het interieur zorgt voor het versterken van efficiënte werkprocessen, makkelijker aantrekken én behouden van zowel personeel als klanten. Dit alles resulteert in meer winst.

Wil jij ook een interieurtraject op maat en eens kijken of wij een goede match zijn? Klik op onderstaande knop om direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen van 1 uur bij jullie op locatie. Het lijkt mij leuk om elkaar binnenkort te spreken. 

Client reviews

O1

Michou is een betrokken en nauwkeurige architect met passie voor het vak

ROOS LOUWERS | VALTECH

Roos Louwers.jpeg

O2

Michou viel meteen in de smaak door haar directe aanpak

HANS JONKMAN | POWERHOUSE

Hans Jonkman.jpeg

O3

Dat zouden wij als IT’ers nooit bedacht hebben

RICHARD VAN DER MEEL | TRUE PEOPLE

Richard van der Meel.jpeg
the Fresh Perspective_Garage_roze stoelen2.webp
Captured by Lot-32.webp
Over Michou

Ik ben de oprichter en eigenaar van the Fresh Perspective (2017). Als interieurarchitect ben ik gespecialiseerd in hospitality en zakelijke interieur projecten. Het is mijn missie om ruimtes om te vormen naar mooie, functionele en inspirerende omgevingen.

Vaak wordt gedacht dat interieurontwerp vooral om esthetiek draait: kleuren, materialen, texturen, meubels. Uiteraard zijn dit belangrijke elementen, maar een functioneel ontwerp is – zeker in de corporate en hospitality branche - essentieel.

Vorm en functie gaan hand in hand. Een efficiënte indeling, goede samenhang, een interieur waar alles klopt. Van het moment dat je de drempel over stapt tot elk laatste detail. Zo ontstaat een ruimte waar je graag bent, mensen ontvangt en als merk trots op bent.

Het moederschap heeft als designer voor een compleet nieuw perspectief gezorgd. Mijn dochter en zoon laten me zien hoe je steeds weer verrassende dingen ontdekt en je kunt blijven verwonderen. Hun open blik en creativiteit helpt me om mijn werk steeds weer vanuit andere hoeken te bekijken.

 

Client reviews

O4

Michou is als persoon plezierig om mee samen te werken en heeft verfrissende ideeën.
 

PARSIA TAYEBI  | THE GARAGE

Parsia.jpeg

Super professioneel en binnen de gestelde planning’ is de zin die in me opkomt als ik aan Michou denk.

 

Ik heb het genoegen gehad met Michou samengewerkt te hebben aan het interieurproject van ons kantoor in Amsterdam.

 

Michou heeft de juiste balans gevonden in de uitstraling van ons kantoor en een goed gevoel voor stijl en sfeer voor de ruimte.

 

Het paste perfect bij het Edge Olympic Building.

De maatwerk meubels voor ons kantoor zijn van dermate hoge kwaliteit en oog voor detail, dat ik Michou adviseerde om het als een op zichzelf staand product voor haar interieurlabel te produceren.

 

Michou is als persoon plezierig om mee samen te werken, heeft verfrissende ideeën en weet een lege ruimte om te toveren tot een karaktervol en functioneel kantoor. Ik zou Michou ten zeerste aanbevelen.

O5

Michou gaf gelijk helder inzicht over wat er met bepaalde oppervlaktes mogelijk was
 

PUCK STERRENBURG | FONTEM VENTURES

Puck Sterrenburg.jpeg

Ik heb met Michou samen gewerkt tijdens de verhuizing van mijn toenmalige organisatie. Vanaf de eerste rondleiding door lege casco gebouwen was Michou aanwezig en gaf ze gelijk helder inzicht over wat er met bepaalde oppervlaktes mogelijk was. Mede dankzij haar eerste schetsen hebben wij voor een locatie gekozen welke niet direct voor de hand lag. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een prachtig ontwerp, modern en toch huiselijk.

 

De communicatie met Michou is altijd prettig verlopen en tot op het moment van oplevering is ze bij ons project betrokken gebleven omdat wij er ook voor gekozen hadden Michou ook te vragen de styling voor haar rekening te nemen.

Onze medewerkers waren positief verrast door het prachtige nieuwe kantoor dat door Michou en haar collega's voor ons gerealiseerd is. Ik ben inmiddels niet meer werkzaam voor die organisatie, maar ben nog steeds heel trots op het prachtige kantoor dat we daar hebben mogen ontwikkelen. Ik wens Michou alle goeds voor de toekomst en weet zeker dat zij nog vele mooie projecten zal afleveren. Graag zou ik in de toekomst weer met haar samenwerken.

O6

Er lag een grote uitdaging qua indeling, we zijn er met de hulp van Michou goed uitgekomen

MARIEKE VAN ELK | TONY CHOCOLONELY

Marieke van Elk.jpeg

Er lag een grote uitdaging omdat wij vaak ruimtes uitkiezen die zó lastig zijn als Tony Chocolonely, maar dat we er met de hulp van Michou super goed uit zijn gekomen.

 

Michou is met een prettig te lezen en goed bruikbare tekening gekomen, waardoor wij de ruimte efficiënt hebben kunnen indelen en echt de potentie hebben kunnen benutten.

Het was een droom van ons dat de ruimte een fijne sfeer zou hebben, écht Tony Chocolonely en professionaliteit uit straalt. Dit is gelukt.

Michou is een plezierig persoon om mee samen te werken en een nauwkeurig en professioneel interieurarchitect. Ik werk graag vaker met Michou samen. 

Overtuigd van mijn werk?

Laten we binnenkort verder praten over jouw situatie en waar ik je verder mee kan helpen. Klik op de link hieronder om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen in mijn kalender. 

the Fresh Perspective_Newday Arnhem_interieurontwerp.webp
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Entree.webp
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_scrumboard.webp
the Fresh Perspective_Fyffes treincoupe_interieurontwerp.webp
Past studio clients includes
bottom of page