top of page
MichouvanGennip-jan2024-18_edited.jpg

Benieuwd naar hoe mijn opdrachtgevers een samenwerking hebben ervaren?

Natuurlijk kan ik zelf vertellen welke mooie resultaten een kantoor oplevert dat door mij ingericht is, maar veel beter laat ik dit vertellen door mijn opdrachtgevers!

 

Op deze pagina heb ik de lovende woorden en ervaringen van mijn opdrachtgevers overzichtelijk weergegeven zodat je echt een indruk krijgt van wat een samenwerking nu inhoud en je uiteindelijk op kan leveren. 

Ben je er klaar voor om een kop koffie te drinken om samen te kijken naar een mogelijke samenwerking, dan kan dat. Je kunt heel gemakkelijk een afspraak inplannen via de link hieronder.

Client reviews

O1

Michou is een betrokken en nauwkeurige architect met passie voor het vak

ROOS LOUWERS | VALTECH

Roos Louwers.jpeg

Michou is een fijne architect om mee samen te werken. Ze leeft zich echt in in de wereld van haar klant. Zo zijn er voor ons bijvoorbeeld speciale plekken in de kantoortuin verwerkt, waar onze agile werkvormen uitgevoerd kunnen worden. Verder luistert ze goed naar feedback en past het ontwerp aan waar nodig. Ik vond het ook prettig dat Michou bij de realisatiefase nog steeds nauw betrokken was. Zo kon ze snel inspringen op vragen van (onder)aannemers waardoor de planning gewaarborgd bleef.

 

Ons pand bevat een echte eyecatcher, namelijk een Atrium als ontvangstruimte, welke volledig bestaat uit glas en staal met vele hoeken. Mede door het Atrium zijn we voor het pand gevallen, maar uiteindelijk was het best een uitdaging om deze prachtige ruimte een functionele indeling te geven. Hoe kunnen we twee ruimtes die - in de basis totaal verschillende eigenschappen hebben - één geheel laten zijn?

Michou heeft hiervoor gezorgd door de schuine lijnen van het atrium op een subtiele manier te verwerken in de rest van het interieur. Daar zijn we nog steeds onwijs blij mee! Kortom: Michou is een betrokken en nauwkeurige architect met passie voor het vak, dat zie en voel je direct terug in het eindresultaat!

O2

Michou viel meteen in de smaak door haar directe aanpak

HANS JONKMAN | POWERHOUSE

Hans Jonkman.jpeg

Bij onze eerste ontmoeting viel Michou meteen in de smaak vanwege haar eerlijke opmerkingen, directe aanpak en positieve houding ten opzichte van de uitdagende planning.

 

Ik heb het genoegen gehad om met Michou samen te werken aan het ontwerp en de realisatie van ons nieuwe kantoor in Amsterdam. Er was een kort tijdsbestek en er lag een flinke uitdaging. Namelijk drie vestigingen samenvoegen op één locatie waar iedereen zijn plekje moest hebben maar ook meer de verbinding opgezocht kon worden.

 

Michou weet hier moeiteloos mee om te gaan en kwam met een ontwerp dat eigentijds, functioneel en rustig is. Het nieuwe kantoor maakte een enorm verschil in de efficiëntie van ons team en scoorde een 8,3 op ons medewerkers tevredenheidsonderzoek. Het is een prachtige plek waar we als bedrijf en team kunnen groeien.

 

Als persoon luistert Michou goed naar je commentaar, is deskundig op haar vakgebied en een prettig persoon om mee samen te werken. Ik zou zeker weer met Michou samenwerken als een nieuw project zich voor doet.

O3

Dat zouden wij als IT’ers nooit bedacht hebben

RICHARD VAN DER MEEL | TRUE PEOPLE

Richard van der Meel.jpeg

Samen met Michou hebben we een heel mooi nieuw kantoor ontworpen en kunnen realiseren. Als creatief digitaal bureau straalt het kantoor nu uit wat we doen en kunnen. Onze relaties geven ons ook vaak complimenten en dat het goed bij ons als bedrijf past.

 

Ons vorige kantoor was ingericht om een soort huiskamergevoel te creëren. Door de verdere professionalisering en groei van True People binden we steeds grotere bedrijven aan ons. Die verwachten een mooi en professioneel kantoor, waar over nagedacht is en de juiste faciliteiten aanwezig zijn. Dat hadden we niet en is nu goed geregeld.

Het einddoel was een kantoor omgeving die wel gezellig is, maar professionaliteit en creativiteit uitstraalt. Dat is zeker gelukt.

Ik zou Michou’s dienst omschrijven als ‘Inrichting met een Personal Touch’. Michou wil je echt kennen en snappen wat je doet en wilt uitstralen. Je voelt je nooit bezwaard om iets te vragen of extra aanpassingen te laten doen tijdens het ontwerpproces.

Heel verrassend is de wijze waarop onze mooie oranje kleur doorgevoerd kon worden en het één geheel kan zijn. Dat zouden wij als IT’ers nooit bedacht hebben.

Social proof
Scherm­afbeelding 2023-11-05 om 16.37.21 kopiëren.jpg
Scherm­afbeelding 2023-11-05 om 16.35.54 kopiëren.jpg

O4

Michou is als persoon plezierig om mee samen te werken en heeft verfrissende ideeën.
 

PARSIA TAYEBI  | THE GARAGE

Parsia.jpeg

Super professioneel en binnen de gestelde planning’ is de zin die in me opkomt als ik aan Michou denk.

 

Ik heb het genoegen gehad met Michou samengewerkt te hebben aan het interieurproject van ons kantoor in Amsterdam.

 

Michou heeft de juiste balans gevonden in de uitstraling van ons kantoor en een goed gevoel voor stijl en sfeer voor de ruimte.

 

Het paste perfect bij het Edge Olympic Building.

De maatwerk meubels voor ons kantoor zijn van dermate hoge kwaliteit en oog voor detail, dat ik Michou adviseerde om het als een op zichzelf staand product voor haar interieurlabel te produceren.

 

Michou is als persoon plezierig om mee samen te werken, heeft verfrissende ideeën en weet een lege ruimte om te toveren tot een karaktervol en functioneel kantoor. Ik zou Michou ten zeerste aanbevelen.

O5

Michou gaf gelijk helder inzicht over wat er met bepaalde oppervlaktes mogelijk was
 

PUCK STERRENBURG | FONTEM VENTURES

Puck Sterrenburg.jpeg

Ik heb met Michou samen gewerkt tijdens de verhuizing van mijn toenmalige organisatie. Vanaf de eerste rondleiding door lege casco gebouwen was Michou aanwezig en gaf ze gelijk helder inzicht over wat er met bepaalde oppervlaktes mogelijk was. Mede dankzij haar eerste schetsen hebben wij voor een locatie gekozen welke niet direct voor de hand lag. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een prachtig ontwerp, modern en toch huiselijk.

 

De communicatie met Michou is altijd prettig verlopen en tot op het moment van oplevering is ze bij ons project betrokken gebleven omdat wij er ook voor gekozen hadden Michou ook te vragen de styling voor haar rekening te nemen.

Onze medewerkers waren positief verrast door het prachtige nieuwe kantoor dat door Michou en haar collega's voor ons gerealiseerd is. Ik ben inmiddels niet meer werkzaam voor die organisatie, maar ben nog steeds heel trots op het prachtige kantoor dat we daar hebben mogen ontwikkelen.  Graag zou ik in de toekomst weer met Michou samenwerken.

O6

Er lag een grote uitdaging qua indeling, we zijn er met de hulp van Michou goed uitgekomen

MARIEKE VAN ELK | TONY CHOCOLONELY

Marieke van Elk.jpeg

Er lag een grote uitdaging omdat wij vaak ruimtes uitkiezen die zó lastig zijn als Tony Chocolonely, maar dat we er met de hulp van Michou super goed uit zijn gekomen.

 

Michou is met een prettig te lezen en goed bruikbare tekening gekomen, waardoor wij de ruimte efficiënt hebben kunnen indelen en echt de potentie hebben kunnen benutten.

Het was een droom van ons dat de ruimte een fijne sfeer zou hebben, écht Tony Chocolonely en professionaliteit uit straalt. Dit is gelukt.

Michou is een plezierig persoon om mee samen te werken en een nauwkeurig en professioneel interieurarchitect. Ik werk graag vaker met Michou samen. 

Overtuigd van mijn werk

Laten we binnenkort verder praten over jouw situatie en waar ik je verder mee kan helpen. Klik op de link hieronder om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen in mijn kalender. 

the Fresh Perspective_Newday Arnhem_interieurontwerp.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Entree.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_scrumboard.jpg
the Fresh Perspective_Fyffes treincoupe_interieurontwerp.jpg
Past studio clients includes
bottom of page