top of page
DSCF2086 © TITIA HAHNE ©TITIA HAHNE.jpg

Je wilt een helder plan voor een interieur met méér vertrouwen richting klanten en werkgeluk van je medewerkers

Een goede kantoorinrichting beïnvloed het werkgeluk, is bepalend voor efficiënte werkprocessen en kan enorm helpen in het klantcontact. Je tijd is schaars en je wilt een directe aanpak voor een nieuwe kantoorinrichting, zodat jij kunt werken aan je core business.

Sta je voor een uitdaging met je eigen inrichting, wellicht groei je uit je jasje of staat het kantoor sinds Covid te vaak leeg?

 

De werkomgeving is de laatste jaren enorm veranderd en je wilt hierin graag mee. Je wilt snel en inhoudelijk op weg geholpen worden door een ervaren professional. In een adviesgesprek geef ik je in 1 uur duidelijke handvatten.

De investering hiervoor is €100,- excl btw. 

partoon_transparent_edited.png
the Fresh Perspective_Forbion keuken_interieurontwerp.jpg
Adviesgesprek interieur

Wil je het potentieel van de huidige ruimte beter benutten? Is er een cultuurswitch binnen het bedrijf en sluit het interieur niet meer aan? Of huur je een nieuw pand en weet je niet waar te beginnen? 

Er is ontzettend veel mogelijk en ik kan je snel op weg helpen met mijn expertise in kantoorinrichting in een vrijblijvend adviesgesprek van 1 uur, online of bij jullie op locatie.

 

We bekijken de huidige situatie en het eindresultaat waar we naar toe willen. Aan het eind van het gesprek heb je een duidelijk plan van aanpak en minstens twee gouden tips gekregen.

 

Deze gouden tips kan je ofwel direct toepassen of je weet welke acties je kunt uitzetten. Het resultaat van deze gouden tips stimuleren meer werkplezier voor je medewerkers en een fijnere sfeer voor je klanten wat weer zorgt voor een hogere productiviteit en meer loyaliteit. 

De investering hiervoor is €100,- excl btw. 

 

Wat het adviesgesprek je oplevert

✓  Inzicht waar er kansen liggen specifiek voor jullie situatie

Zodat je ofwel jullie huidige kantoorinrichting hiermee kunnen aanpassen ofwel de afweging kan maken om het te vernieuwen.

✓  Je krijgt een duidelijk plan van aanpak

Met een plan van aanpak weet je welke stappen je kunt zetten naar een kantoorinrichting die weer past bij wat jullie als bedrijf willen uitdragen.

✓  Je krijgt minstens twee gouden tips

Deze gouden tips geven je nieuwe inzichten in jullie werkomgeving, je kunt deze tips ofwel direct toepassen of je weet welke acties je kunt uitzetten. Je zult hierdoor merken dat het werkgeluk zal toe nemen en je kantoor veel meer jullie visie uitdraagt. Dit wordt enorm gewaardeerd door jullie klanten en zal zich uitbetalen in meer vertrouwen en meer winst. 

Klik op onderstaande knop om direct een adviesgesprek in te plannen. Het lijkt mij leuk om elkaar binnenkort te spreken. 

MichouvanGennip-jan2024-10.jpg
Client reviews

O1

Michou is als persoon plezierig om mee samen te werken en heeft verfrissende ideeën.
 

PARSIA TAYEBI  | THE GARAGE

Parsia.jpeg

O2

Michou gaf gelijk helder inzicht over wat er met bepaalde oppervlaktes mogelijk was
 

PUCK STERRENBURG | FONTEM VENTURES

Puck Sterrenburg.jpeg

O3

Er lag een grote uitdaging qua indeling, we zijn er met de hulp van Michou goed uitgekomen

MARIEKE VAN ELK | TONY CHOCOLONELY

Marieke van Elk.jpeg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_planten.jpg
MichouvanGennip-jan2024-28.jpg
Over Michou

Ik ben de oprichter en eigenaar van the Fresh Perspective (2017). Na jaren als interieurarchitect en designer onderdeel geweest te zijn van gerenommeerde interieurontwerpbureaus, was het tijd om mijn vleugels uit te slaan en mijn ondernemers ambities ruimte te geven.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in interieur- en meubeldesign en ik ben gespecialiseerd in het creëren van de perfecte pasvorm voor elk zakelijk interieur. Van storytelling en branding tot het maken van 3D visualisaties, ik heb de ervaring en expertise om jouw droomproject waar te maken.

Ik krijg vaak de vraag wat mij als interieurarchitect & designer anders maakt. Want, een mooi plaatje maken dat kunnen er wel meer. Van eerdere opdrachtgevers krijg ik terug dat ik goed kan luisteren en kan aanvoelen wat het interieur nodig heeft. Het allerbelangrijkste is dat de ruimte geeft wat je nodig hebt. De indeling, verschil in hoogtes, materialen en vormen hebben allemaal de intentie om te dienen. De menselijke kant, het welzijn van de gebruikers, het je thuis kunnen voelen en ontspannen, is waar het om draait. En natuurlijk besteed ik veel aandacht aan de esthetiek, want het oog wil ook wat.

Client reviews

O4

Michou is een betrokken en nauwkeurige architect met passie voor het vak

ROOS LOUWERS | VALTECH

Roos Louwers.jpeg

Michou is een fijne architect om mee samen te werken. Ze leeft zich echt in in de wereld van haar klant. Zo zijn er voor ons bijvoorbeeld speciale plekken in de kantoortuin verwerkt, waar onze agile werkvormen uitgevoerd kunnen worden. Verder luistert ze goed naar feedback en past het ontwerp aan waar nodig. Ik vond het ook prettig dat Michou bij de realisatiefase nog steeds nauw betrokken was. Zo kon ze snel inspringen op vragen van (onder)aannemers waardoor de planning gewaarborgd bleef.

 

Ons pand bevat een echte eyecatcher, namelijk een Atrium als ontvangstruimte, welke volledig bestaat uit glas en staal met vele hoeken. Mede door het Atrium zijn we voor het pand gevallen, maar uiteindelijk was het best een uitdaging om deze prachtige ruimte een functionele indeling te geven. Hoe kunnen we twee ruimtes die - in de basis totaal verschillende eigenschappen hebben - één geheel laten zijn?

Michou heeft hiervoor gezorgd door de schuine lijnen van het atrium op een subtiele manier te verwerken in de rest van het interieur. Daar zijn we nog steeds onwijs blij mee! Kortom: Michou is een betrokken en nauwkeurige architect met passie voor het vak, dat zie en voel je direct terug in het eindresultaat!

O5

Michou viel meteen in de smaak door haar directe aanpak

HANS JONKMAN | POWERHOUSE

Hans Jonkman.jpeg

Bij onze eerste ontmoeting viel Michou meteen in de smaak vanwege haar eerlijke opmerkingen, directe aanpak en positieve houding ten opzichte van de uitdagende planning.

 

Ik heb het genoegen gehad om met Michou samen te werken aan het ontwerp en de realisatie van ons nieuwe kantoor in Amsterdam. Er was een kort tijdsbestek en er lag een flinke uitdaging. Namelijk drie vestigingen samenvoegen op één locatie waar iedereen zijn plekje moest hebben maar ook meer de verbinding opgezocht kon worden.

 

Michou weet hier moeiteloos mee om te gaan en kwam met een ontwerp dat eigentijds, functioneel en rustig is. Het nieuwe kantoor maakte een enorm verschil in de efficiëntie van ons team en scoorde een 8,3 op ons medewerkers tevredenheidsonderzoek. Het is een prachtige plek waar we als bedrijf en team kunnen groeien.

 

Als persoon luistert Michou goed naar je commentaar, is deskundig op haar vakgebied en een prettig persoon om mee samen te werken. Ik zou zeker weer met Michou samenwerken als een nieuw project zich voor doet.

O6

Dat zouden wij als IT’ers nooit bedacht hebben

RICHARD VAN DER MEEL | TRUE PEOPLE

Richard van der Meel.jpeg

Samen met Michou hebben we een heel mooi nieuw kantoor ontworpen en kunnen realiseren. Als creatief digitaal bureau straalt het kantoor nu uit wat we doen en kunnen. Onze relaties geven ons ook vaak complimenten en dat het goed bij ons als bedrijf past.

 

Ons vorige kantoor was ingericht om een soort huiskamergevoel te creëren. Door de verdere professionalisering en groei van True People binden we steeds grotere bedrijven aan ons. Die verwachten een mooi en professioneel kantoor, waar over nagedacht is en de juiste faciliteiten aanwezig zijn. Dat hadden we niet en is nu goed geregeld.

Het einddoel was een kantoor omgeving die wel gezellig is, maar professionaliteit en creativiteit uitstraalt. Dat is zeker gelukt.

Ik zou Michou’s dienst omschrijven als ‘Inrichting met een Personal Touch’. Michou wil je echt kennen en snappen wat je doet en wilt uitstralen. Je voelt je nooit bezwaard om iets te vragen of extra aanpassingen te laten doen tijdens het ontwerpproces.

Heel verrassend is de wijze waarop onze mooie oranje kleur doorgevoerd kon worden en het één geheel kan zijn. Dat zouden wij als IT’ers nooit bedacht hebben.

Overtuigd van mijn werk?

Laten we binnenkort verder praten over jouw situatie en waar ik je verder mee kan helpen. Klik op de link hieronder om een adviesgesprek in te plannen in mijn kalender. 

the Fresh Perspective_Newday Arnhem_interieurontwerp.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Forbion_Entree.jpg
the Fresh Perspective_Michou van Gennip_Valtech_scrumboard.jpg
the Fresh Perspective_Fyffes treincoupe_interieurontwerp.jpg
Past studio clients includes
bottom of page